Szállítási díjak

Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül kiszállítjuk.
A kiszállítás szerződött futárszolgálatunkkal Gls futárszolgálattal történik. Magyarország területén Bruttó 1.500 Ft.
A kiszállítás Magyarország területén bruttó 10 000 Ft vásárlás felett ingyenes.
A szállítás kizárólag Magyarország területén, munkanapokon 8-18 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül.

Házhozszállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Kérjük észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy az esetlegesen felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

Kiszállítás:
A kiszállítás GLS futárszolgálattal történik. A futáros szállítás nem célfuvart jelent, azaz a futár nem közvetlenül a feladótól a címzetthez szállítja a küldeményt, hanem egy terítőhálózaton keresztül juttatja el, általában a küldemény a bolti átadásától számított 24 órán belül. Figyelem, ez nem azt jelenti, hogy a megrendeléstől számított 24 órán belül Ön kézhez kapja a terméket. A szállítás munkanapokon (Hétfőtől péntekig) 8 és 18 óra között történik, de ezen belül az időpont szorosabban nem határozható meg. A futár, ha a megadott címen nem tartózkodik senki, megpróbálja telefonon felvenni a kapcsolatot a címzettel, amennyiben megadott mobilszámot, azonban ilyenkor már nem adható meg új szállítási cím. (A kapcsolatfelvétel csak arra szolgál, hogy ha a címzett, pl.: éppen elugrott boltba, akkor a futár még néhány percet vár rá, vagy megbízottjának adja át a csomagot). A futárszolgálat számára átadott küldeményeket egyedi azonosítóval látjuk el, és feladásukat könyveljük, így minden csomag sorsáról pontos információkkal rendelkezünk. Ha bármi probléma van a kézbesítés körül, az azonosító alapján utánanézünk küldeménynek, hogy azt Ön minél hamarabb megkaphassa. Mivel az itt vásárolt termékek fokozottan érzékenyek a nem megfelelő bánásmódra, így Postai úton nem minden esetben áll módunkban feladni a megvásárolt termékeket.

Átvétel üzletünkben:
Természetesen módjában áll a megrendelt terméket személyesen is átvenni üzletünkben, így gyorsabban juthat hozzá, illetve működés közben is kipróbálhatja. Átvétel előtt azonban célszerű munkatársunkkal egyeztetni, hogy az Ön által vásárolni kívánt áru valóban van e boltunkban. Leadott megrendelése után kollégánk megkeresi Önt a megadott telefonszámon és pontosítja a rendelését. Amennyiben az Ön által megrendelt termék nincs raktáron, telefonon illetve emailben tájékoztatjuk a termék pontos beérkezésének időpontjáról.

Üzletünk Címe:
1162 Budapest, Rákosi út 132
Telefon: 06-1/405-4848 Mobil: 06-30/890-2741
E-mail: info@ghk.hu
Nyitva tartás: H - P 09h - 17h

Eladó adatai: 
Gigant Hungary Kft
Cégjegyzékszám: 01-09914565
Adószám: 14672172-2-42
Bankszámlaszám: 12011409-01144065-00100004