Garancia:

A GHK.hu - Gigant Hungary Kft. -nél vásárolt termékekre vállalt garancia feltétele, hogy a berendezést a használati útmutatóban megadott leírás szerint működtesse.
Vásárlás után a termék dobozának kinyitásakor a benne lévő GARANCIAJEGY tartalmazza az adott termék 1-2 illetve több évre szóló garanciáját valamint annak pontos feltételeit. Hálózati és autós töltőkre 6 hónap garancia érvényes. A termék meghibásodásakor a Vevő az adott árú garanciális ügyintézését vagy a vásárlás helyén vagy a garancialevélen lévő címen érvényesítheti. A garanciális javítás során felmerülő szállítási költséget minden esetben a Vevő köteles megtéríteni.

Elállás joga (internetes rendelés esetén amennyiben a csomagátvétel GLS futárszolgálaton keresztül történt): 
Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel
 nélküli elállási jogával miszerint Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 azaz tizennégy munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a készüléket megrongálta illetve a készülékben kárt tett.

Elállás joga (üzletünkben személyesen átvett, kipróbált készülékekre):
Az üzletünkben (1162 Budapest, Rákosi út 132) személyesen átvett, kipróbált készülékekre, kiegészítőkre meghibásodás esetén 3 napos cseregarancia érvényes.