Általános szerződési feltételek - ÁSZF

1. ÜZLETSZABÁLYZAT

Szolgáltatás: A Gigant Hungary Kft. jelen üzletszabályzatban írt feltételekkel jogosult internet-alapú értékesítésre, megrendelés teljesítésének és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására, amely szolgáltatásokat a vevők részére az irányadó jogszabályokra figyelemmel, a jelen vállalkozási feltételekkel biztosít.

Eladó: Gigant Hungary Kft.

Vevő: A szolgáltatást igénybe vevő természetes vagy jogi személy.

2. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

- A vásárlás lehetséges módjai: 

- elektronikus úton, interneten keresztül a http://www.ghk.hu webcímen.
- Telefonon, faxon, e-mailben a http://www.ghk.hu oldalain közzétett elérhetőségeken.

- A www.ghk.hu webshopban illetve üzletünkben (1162 Budapest, Rákosi út 132) minden 18. életévét betöltött személy vásárolhat, aki a rendelés során érvényes adatokat ad meg, elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi.

3. AJÁNDÉK KUPON (KEDVEZMÉNY) KÓD

- Gigant hungary Kft. jogosult a forgalmazott termékeire kedvezményt adni. A kedvezmény kártya kizárólag személyesen vehető át Gigant Hungary Kft. üzletében (1162 Budapest, Rákosi út 132).

A kedvezmény kártya tartalmazza:

- Ajándék (kupon) kód
- Kedvezmény % -ban
- Weboldal neve

A kedvezmény kártya kizárólag Gigant Hungary Kft. belyegzőjével és tulajdonosi aláírással ellátva érvényes. 

4. VÁSÁRLÁS MENETE

- Vásárolni személyesen, e-mail-ben, illetve online lehet. Vásárláskor regisztrációtol függően meg kell adnia nevét, telefonszámát, címét. 
Az adatlapon megadott információkat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára nem adjuk ki! Az adatokat számítógépeinken nyilvántartjuk, kérésére azokat haladéktalanul töröljük. 

5. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

- www.ghk.hu webshopban történt rendeléssel vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével. 

- A vásárló a következő szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választhat:

- Kiszállítás M.P.L. postai futárral
- Személyes átvétel üzletünkben (1162 Budapest, Rákosi út 132)

A kiszállítás költsége részben vagy egészben a vásárlót terheli. Az egyes rendelési díjakról a Szállítási díjak, feltételek menüpont alatt tájékozódhat.

- A vevő saját felelősége, hogy a kiszállított csomagot a futár jelenlétében ellenőrzi e.


6. VÉTELÁR, FIZETÉSI FELTÉTELEK

- A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a vételár, mely a 27% ÁFÁ-t tartalmazza, a szállítási költséget azonban nem. A szállítás költségei, amennyiben erről eladó máskép nem rendelkezik, részben vagy egészben a megrendelőt terheli. A fizetés előreutalással illetve számla ellenében, készpénzben történik az áru átvételekor. Amennyiben az áru a megrendelés leadásakor nincs raktáron, kapcsolatba lépünk a megrendelővel és egyeztetünk a szállítás lehetséges időpontjáról. 

7. GARANCIA

A www.ghk.hu (Gigant Hungary Kft.) általa forgalmazott termékek

- A www.ghk.hu (Gigant Hungary Kft.) általa forgalmazott termékekre vállalt garancia feltétele, hogy a berendezést a használati útmutatóban megadott leírás szerint működtesse. 
- Vásárlás után a termék dobozának kinyitásakor a benne lévő GARANCIAJEGY tartalmazza az adott termék garanciáját valamint annak pontos feltételeit.

A garancia csak a készülék rendeltetésszerű használata mellett felmerülő hibákra terjed ki. A garancia nem terjed ki a készülék leejtéséből, ütődéséből, karcolásából, és beázásából eredő hibákra, a használati utasításban foglaltak be nem tartásából eredő hibákra.

- Garancia érvényesítése
A garanciális ügyintézés a garanciajegyen feltüntetett címen vagy személyesen üzletünkben (1162 Budapest, Rákosi út 132) történik.
A garanciális ügyintézésre visszaküldött termék szállításával kapcsolatos költségek minden esetben a vevőt terhelik.

8. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

- A Gigant Hungary Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt vagy indirekt, ami a www.ghk.hu webshophoz való csatlakozás miatt következett be. 

- A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

- Egyedül a vásárló felelős a www.ghk.hu oldalhoz való kapcsolódásáért és a webshopban való vásárlásért.

- A Gigant Hungary Kft. szabadon - minden külön értesítés nélkül - módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a www.ghk.hu webshop áruházat, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét.

- A Gigant Hungary Kft. szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt, képet a www.ghk.hu webshop áruházban. A változás a www.ghk.hu webshopban történt megjelenités időpontjától lép életbe. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

- A Gigant Hungary Kft. által üzemeltetett www.ghk.hu termék oldalán lévő "elérhetőség" menüpont csupán tájékoztatás jellegű. A pontos készletinformációról kérjük, érdeklődjön email -ben vagy telefonon elérhetőségeinken. Leadott rendelés esetén mindig felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségen.

- A Gigant Hungary Kft. (www.ghk.hu webshop) nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

- Hibás teljesítés internetes rendelés esetén amennyiben a csomagátvétel GLS futárszolgálaton keresztüll történt:

Ha a megrendelt termék hibás, akkor azt a Gigant Hungary Kft. (1162 Budapest, Rákosi út 132) 14 napon belül kicseréli. Ha a hibás termék cseréje nem lehetséges, mert a termék elfogyott és más termékre nem kívánja cserélni, a Gigant Hungary Kft. a fogyasztói árat megtéríti.9. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

- A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Igényét jelezheti e-mailben a www.ghk.hu oldalon megadott elektronikus levelezési címén. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

- Internetes rendelés esetén amennyiben a csomagátvétel GLS futárszolgálaton keresztüll történt a vevő az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

- A vevő köteles az elállási jog gyakorlási szándékát az eladó felé előzetesen írásban bejelenteni és megadni rendelésszámát, nevét és bankszámlaszámát, amelyre a termék vételárának visszautalását kéri. Eladó a termék vételárának visszatérítését banki átutalással vagy készpénzfizetéssel teljesíti.

- A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az eladó nem köteles átvenni az utánvéttel vagy portóval visszaküldött küldeményeket.

- A Gigant Hungary Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

10. SZEMÉLYES ADATOK

-. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.


Általános rendelkezések:

Jelen üzletszabályzatban nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv valamint a Távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Kormány számú rendelet előírásai az irányadók.
1992. évi LXIII törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról,
1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourg-ban, 1981. január 28. napján kelt egyezmény kihirdetéséről,
2001.évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.


- Eladó adatai: 
Gigant Hungary Kft
Cégjegyzékszám: 01-09914565
Adószám: 14672172-2-42
Bankszámlaszám: 12011409-01144065-00100004
E-mail: info@ghk.hu
Telefon: 06-1/405-4848 Mobil: 06-30/890-2741