Üzletünket 2009 -ben nyitottuk meg a XVI. kerület Rákosi út 132 szám alatt. Kezdetben csupán navigációkkal és navigációs kiegészítőkkel foglalkoztunk azonban az évek alatt mi is folyamatosan bővítettük kínálatunkat így mára már több száz termék közül válogathat webáruházunkban és üzletünkben.

Elérhetőségünk:

Címünk: 1162 Budapest, Rákosi út 132
Nyitva tartás: H - P    09h - 17h
Telefon: 405 4848; 06 30 8902741
E-mail: info@ghk.hu
Térkép hozzánk

Céginformáció:

Gigant Hungary Kft
Cégjegyzékszám: 01-09914565
Adószám: 14672172-2-42
Bankszámlaszám: 12011409-01144065-00100004

Házhozszállítás:

A kiszállítás Magyarország területén bruttó 10 000 Ft vásárlás felett ingyenes!
 

A szállítás kizárólag Magyarország területén, munkanapokon 8-18 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül.

Vidékre szállítás M.P.L. (Magyar Posta Futár) futárszolgálattal történik. A futáros szállítás nem célfuvart jelent, azaz a futár nem közvetlenül a feladótól a címzetthez szállítja a küldeményt, hanem egy terítőhálózaton keresztül juttatja el, általában a küldemény a bolti átadásától számított 24 órán belül. Figyelem, ez nem azt jelenti, hogy a megrendeléstől számított 24 órán belül Ön kézhez kapja a terméket. A szállítás munkanapokon (Hétfőtől péntekig) 8 és 18 óra között történik, de ezen belül az időpont szorosabban nem határozható meg. A futár, ha a megadott címen nem tartózkodik senki, megpróbálja telefonon felvenni a kapcsolatot a címzettel, amennyiben megadott mobilszámot, azonban ilyenkor már nem adható meg új szállítási cím. (A kapcsolatfelvétel csak arra szolgál, hogy ha a címzett, pl.: éppen elugrott boltba, akkor a futár még néhány percet vár rá, vagy megbízottjának adja át a csomagot). A futárszolgálat számára átadott küldeményeket egyedi azonosítóval látjuk el, és feladásukat könyveljük, így minden csomag sorsáról pontos információkkal rendelkezünk. Ha bármi probléma van a kézbesítés körül, az azonosító alapján utánanézünk küldeménynek, hogy azt Ön minél hamarabb megkaphassa. Mivel az itt vásárolt termékek fokozottan érzékenyek a nem megfelelő bánásmódra, így Postai úton nem minden esetben áll módunkban feladni a megvásárolt termékeket.

Átvétel üzletünkben:

Természetesen módjában áll a megrendelt terméket személyesen is átvenni üzletünkben, így gyorsabban juthat hozzá, illetve működés közben is kipróbálhatja. Átvétel előtt azonban célszerű munkatársunkkal egyeztetni, hogy az Ön által vásárolni kívánt áru valóban van e boltunkban. Leadott megrendelése után kollégánk megkeresi Önt a megadott telefonszámon és pontosítja a rendelését. Amennyiben az Ön által megrendelt termék nincs raktáron, telefonon illetve emailben tájékoztatjuk a termék pontos beérkezésének időpontjáról.