5" CNS Globe Triton navigáció

Új

Ingyenes!

Nagy felbontású 800*480 kijelző mely a fejlesztéseknek köszönhetően már napsütésben is kitűnően látható. A Triton 4Gb belső memóriával és 128Mb DDR3 RAM kapacitással rendelkezik.

Bővebb leírás

Adatlap

Kijelző méret5"
Kijelző felbontás800x480
Operációs rendszerMicrosoft WindowsCE 6.0
ProcesszorMStar MSB2531 800MHz
Rendszer memória (RAM)128MB RAM
Belső memória (ROM)4GB Nand Flash ROM
Navigációs szoftverNincs
BővíthetőségMicro SD (SDHC kompatibilis 32GB-ig)
FM TransmitterVan
BluetoothNincs
GPSMStar MSR2112
KépJPEG, BMP, GIF, PNG
VideóAVI, DVIX, XVID, WMV, ASF, mkv
AudióMP3, WMA, WAV
EgyébE-book, számológép
Akkumlátor950mAh Li-Ion
Méret130x85x12mm
Súly158g
Magyarországi garancia1 év

Egyéb infó

Külső jegyek

A CNS Globe Tritont prémium minőségű anyagok felhasználásával készítettük. A készülékház letisztult, fekete színű, rubber finish (gumírozott) bevonatot kapott, így az ujjlenyomatok és kisebb karcok egyáltalán nem láthatóak rajta. 

HD felbontású kijelző

800*480 pixel felbontású kijelző minden körülményben kitűnő láthatóságot biztosít, így erős napsütésben is jól látható, mely már az új fejlesztésű akár 16 millió szín megjelenítésére is képes. 

Erős beltartalom

A gyors és rugalmas működés érdekében a Triton nagy teljesítményű MStar MSB2531 2 magos Cortex A-7 alapú, 800 MHz-es processzort kapott. A navigációban található még 128 MB DDR3 RAM és természetesen megtalálható a 4 GB belső háttértár is. Ide telepíthet adatokat, zenét, filmet vagy képeket. 

Pontos pozíció

Természetes mit sem ér a készülék ha nem gyors és pontos a beépített GPS vevője. Ezért a CNS Globe TRitont egy 66 csatornás MStar MSR 2112 Gps vevővel láttuk ami biztosítja hogy a készülék gyorsan találjon fix Gts pozíciót és garantálja azt, hogy magas hegyek és épületek között se veszítse el a jelet. 

Multimédia

A Triton szoftverét különböző- szórakozás elősegítő -funkcióval láttuk el. Megtalálja benne a zenelejátszót, képnézegetőt, videolejátszót, az elektronikus könyvek megtekintésére alkalmas E-book readert és játékokat.

8 hasonló termék: